ОСК ЦСКА награди най-добрите спортисти, отбори и треньори на армейците за

...
ОСК ЦСКА награди най-добрите спортисти, отбори и треньори на армейците за
Коментари Харесай

ОСК ЦСКА раздаде годишните си награди

ОСК ЦСКА награди най-добрите спортисти, тимове и треньори на " армейците " за 2022 година. ЦСКА е най-хубав тим за 2022 година, като статуетката беше връчена на изпълнителния шеф на клуба господин Филип Филипов от именития нападател на армейците Петър Жеков.
 Снимка 604462
Източник:

Подгласник на футболния клуб стана волейболният състав на дамите, а наградата им бе връчен от огромния волейболен експерт Сашо Попов.

Футболният тим от Академия ЦСКА до 17 години със старши треньор Ивайло Станев е най-проспериращ тим от ДЮШ. Наградата им бе връчена персонално от командира на Съвместното командване на специфичните интервенции ген. Явор Матеев.
 Снимка 604469
Източник:

Най-добър състезател на ЦСКА за 2022 година стана европейският първенец и вицесветовен първенец по битка типичен жанр Кирил Милов. Той бе награден от Биляна Дудова. За негов подгласник бе определен един от най-талантливите състезатели в битката и наследник на именития Армен Назарян - Едмонд Назарян.
 Снимка 604464
Източник:

За треньор на годината бе разгласен Братан Ценов, който получи наградата от Стоян Добрев.

Клубът по спортна акробатика бе определен за най-проспериращ тим, а оценката им връчи ген. Явор Матеев.
 Снимка 604457
Източник:

Отборът по класическа битка на ЦСКА също бе награден като най-проспериращ тим. Купата им бе връчена от Георги Калчев.

Борислав Кьосев и Димитър Златанов наградиха джудиста Ивайло Иванов, бореца Айк Мцканян и волейболистите Димитър Димитров и Георги Татаров.
 Снимка 604468
Източник:

Армен Назарян награди гимнастика Дамян Делибалтов.

Призът " Изгряващи звезди на ЦСКА " получиха републиканските първенци по класическа битка Гриша Назарян и Радостин Василев.
 Снимка 604471
Източник:

Кметът на София Йорданка Фандъков награди Васил Илиев за развиването на спорта в столичните учебни заведения.

В залата участваха червени митове, някогашни и сегашни състезатели и треньори по всички типове спорт от всички генерации, деятели, представители на сдружения и почитателите.

За положителното въодушевление на присъстващите способстваха Росица Кирилова, Маргарита Хранова, Гергана Николаева и други музикални реализатори.
 ЦСКА и Шахтьор Караганда приключиха 3:3 в надзорен мач
Много голове и обрати белязаха последната контрола на ЦСКА в Турция, " армейците " и Шахтьор Караганда не излъчиха победител

Вижте подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР